Mälarhöjdsbadet


  • Till start: 8,8 Km 
  • Stopp:
  • Ort: Bredäng 
  • Avgift: Nej 


Mälarhöjdsbadet

400 meter lång sandstrand och ett flytande hopptorn! Mälarhöjdsbadet är poppis och ofta fullt av folk. Här finns glasskiosk för den överhettade, lekplats och toaletter och även hytter att byta om i om man inte vill köra ”handdukstricket”.  Packa picknickkorgen med svenska jordgubbar och bänka er. Namnet till trots ligger det faktiskt inte i Mälarhöjden utan i Bredäng.

Mälarhöjdsbadet
Stor karta
  • Tripp och resa dit
  • Tripp inzoomad
Laddar...


Klubbensborg Café Uddvillan.
På en halvö i Mälaren mysiga fiket Café Uddvillan med konstutställningar samt hembakt och uteservering med utsikt mot vattnet. Vardagar serveras lunch.
OrtHägersten
Sätrabadet saknar bild
Välj mellan gräs, klippor eller sand. Minigolf och kiosk finns. De har även bänkar och bord om man vill ta med sin egna matsäck. Badet ligger i ett naturreservat så det finns många vackra vyer att njuta av .
OrtBotkyrka
Restaurang Bryggan i Ålsten
En liten mysig sjökrog på bryggan vid Ålstensmacken öppen april till september. Här kan man se solnedgången och äta en bit mat eller bara ta ett glas.
OrtBromma
Ålstensängen.
En park som sträcker sig mellan Ålstensgatan med Sveriges kanske vackraste radhus ned till vattnet vid strandpromenaden.
OrtBromma
Skärholmen - Hälsans stig
Kanske den vackraste Hälsans stig i Stockholmstrakten. 9 km som bjuder både på såväl vacker natur som vackra byggnader. Tips för kortare bit starta vid T Vårberg
OrtSkärholmen
Vandringsstigen Kärsön.
En 6 km lång stig går runt ön kantad av fyrahundraåriga ekar men också lövskog med mycket ovanlig flora efter att man planterade rara träd på 1800-talet.
OrtEkerö