Färsna 4H-gård


Gångavstånd från Norrtälje ligger det här gården för gammal och ung. Här finns grisar, höns, hästar, kaniner och får och så självklart ett mysigt café.

  • Till start: 60,6 Km 
  • Stopp:
  • Ort: Norrtälje 
  • Avgift: Nej 


Färsna 4H-gård

Promenadavstånd från Norrtälje centrum stan ligger det här rekreationsstället för både gammal och ung. Det finns grisar, hönor, hästar, kaniner och får tillgängliga att kika på och så självklart ett mysigt café där man lägger pengen direkt i en kassa så tar man det man är sugen på.
Färsna 4H-gård
Stor karta
  • Tripp och resa dit
  • Tripp inzoomad
Laddar...


Norrtälje och Grisslehamn
Roslagens huvudstad har Norrtälje kallats som är första stoppet på denna tur. Här kan man strosa runt, fika, shoppa eller äta en bit. En promenad finns utritad för den som vill ha självguidning. Därefter tar man bussen ut på Väddö och Grisslehamn för att se öppet hav, Albert...
OrtNorrtälje
Norrtälje - en stadspromenad
Norrtälje är en riktigt mysig småstad som placerar sig högt upp i listan över populära sommarstäder. Naturskönt och pittoreskt med fika och shopping.
OrtNorrtälje
Norrtälje - Hälsans stig
Hälsans stig i Norrtälje tar dig runt staden och visar upp dess bästa natur och sevärdheter. Flera bra rastplatser finns längs turen.
OrtNorrtälje
Södra bergens utsiktsplats
Bara en kort avstickare från affärsgatan i Norrtälje. Här får man en bra översikt och ser hela stan och viken. Bredvid ligger en restaurang för den hungrige. Utsiktsplats med bil runt Stockholm.
OrtNorrtälje
Norra Malma naturreservat
Reservatethar ett av länets största bestånd av grovstammiga ekar. De gamla ekarnas håligheter är värdefulla för fågellivet och för fladdermöss.
OrtNorrtälje
Erkenbadet
Inte bara Norrtäljebornas dricksvatten utan även en utmärkt badplats. För att vara en sådan stor sjö (Upplands tredje största) är Erken varm och skön då det är ganska så långgrunt.  Det finns en lekplats på stranden och en flytbrygga ute i vattnet. För den som älskar...
OrtNorrtälje