Hornsbergs strandpark


Ett enormt populärt strandhäng vid det nya bostadsområdet. Vill man svalka sig finns duschar. Många restauranger och fik i krokarna.

  • Till start: 3,4 Km 
  • Stopp:
  • Ort: Stockholm 
  • Avgift: Nej 


Hornsbergs strandpark

En av flera nyligen byggda strandpromenader med pirer och parkanläggingar i Stockholmsområdet. Denna del är delvis byggd på utökad mark med sprängsten från byggen. En vackert ringlande cykel och gångväg, sköna gräsytor och pirliknande bryggor för solbad och picknick. Här kan man duscha men det saknas toalett.

Här finns flera restauranger av olika snitt och klass. Piren, Gotland Grill för att nämna några. Vacker solnedgång över Ulvsundasjön är värd att invänta.

Laddar..
Stor karta
  • Tripp och resa dit
  • Tripp inzoomad
Laddar...


Sjökrogen vid Pampas Marina
En av Stockholms mest centrala sjökrogar är öppen varje dag året runt. Äkta Key West känsla vid en marina. På eftermiddagarna kan man frossa i kakbuffén.
OrtKarlberg
Huvudsta strand och Jungfrudansen.
Ett av Solnabornas populäraste promenadstråk. Gustav III var inte populär bland adelsmännen och det var på Huvudsta gård de satt och planerade mordet på honom. Promenadstråk i Stockholm. Fina platser i Stockholm. Fina ställen i Stockholm.
OrtSolna
Fredhällsparken
En lite mer anonym park än storebror Rålamshovsparken men så mycket mysigar. Lummiga träd och stora gräsytor och plaskdamm och lekplats för de minsta.
OrtKungsholmen
Runt Kristineberg
PROMENAD. Här varvas funkishus, en nybyggd stadsdel vid vattnet och 1600-talsbyggnader. Se Karlbergskanalen eller ta ett dopp vid Kristinebergs badklippor. Promenadstråk i Stockholm. Fina platser i Stockholm. Fina ställen i Stockholm.
OrtKungsholmen
Huvudstabadet
Steker solen? Här har du friluftsbad, soldäck och servering. Tempererad bassäng är perfekt för svensk sommar.
OrtHuvudsta
Café Båthuset
Vackert beläget vid Ulvsundasjön serveras enklare måltider och fika. Öppet oftast tis-sö 10-17. Stor brygga för soldyrkare och mysig marin inredning "inombords".
OrtHuvudsta