Rösjöbadet


Ett mycket populärt bad med massor att göra. Inget för den som vill bada enskilt.

  • Till start: 12,4 Km 
  • Stopp:
  • Ort: Sollentuna 
  • Avgift: Nej 


Rösjöbadet

Sollentunabornas favoritbad nr 1. Här kan man campa eller hyra stuga eller bara bada. På en stor gräsmatta kan den breda ut sig som inte vill ha sand mellan tårna. Man badar från sandstrand, brygga eller en vattenrutschbana som kostar 10 kr / åk. Minigolf kostar 40 för de stora och 25 för de små och kanotuthyrning för 80 kr/timme.

Kungsträdgårdsgatan, Sollentuna

Länkar

Laddar..
Stor karta
  • Tripp och resa dit
  • Tripp inzoomad
Laddar...


Utsikten vid Edsviks konsthall
Vacker konst i en vacker miljö. Det är Edsviks konsthall i ett nötskal. Vill man inte se konsten från insidan så finns några vackra skulpturer utan för samt den bedårande utsikten längs Edsviken.
OrtSollentuna
Café Brygghuset
Ett mer romantiskt läge för ett kafé är svårt att finna på. Inbäddat i grönskan i Edsbergs slottspark kan man finna ro och kanske romantik. Mycket att uppleva i omgivanade Edsvik.
OrtSollentuna
Sollentuna - Hälsans stig
Här varvas kulturminnen med naturupplevelser. Bäst är sträckan längs Edsviken med en avstickare till slottet. Kontrasten är det hypermoderna Sollentuna centrum.
OrtSollentuna
Utsiktsplats Kävingeberget vid Edsviken.
Här kan man vila upp sig efter den kuperade delen av strandpromenaden på vackra teakbänkar och utsikt mot Ulriksdals slott.
OrtDanderyd
Ulriksdals trädgårdar
En rogivande miljö av växthus i äldre snitt. Här växer det ute och inne, inhemskt och utländskt. I trädgårdscaféet kan du givetvis fika men även äta lunch.
OrtUlriksdal
Ulriksdals slottscafé.
Smutta på en kaffe inne i caféet och insup den historiska miljön. Eller avnjut kaffet utomhus med utsikt över 1600-talsslottet och den praktfulla parken.
OrtSolna