Ullna golfklubbs restaurang.


Flera gånger utsedd till Sveriges bästa golfrestaurang. Vackert belägen vid Ullnasjön ligger golfbanan skapad av Sven Tumba och senare Jack Nicklaus.

  • Till start: 18,8 Km 
  • Stopp:
  • Ort: Österåker 
  • Avgift: Nej 


Ullna golfklubbs restaurang

Har vid flera tillfällen utsetts till Sveriges bästa golfrestaurang av tidningen Golf Digest. Vackert belägen vid Ullnasjön skapades denna golfbana av svensk golfs store förkämpe, hockeyikonen Sven Tumba. Både banan och restaurangen är nyrenoverad och öppnade mars 2013.

Det finns en stor uteservering men även spatiöst inuti. Särskilt prisvärd är lunchen som börjar strax över 100-lappen. Vill man ta en rogivande promenad så slingrar sig en liten väg mellan hålen längs Ullnasjöns strand.

Öppettider:

Under golfsäsongen April – Oktober har de öppet kl 07.15 – 21.00 (Helger till kl 19.00)

Ullna golf
Roslagsvägen 36, Åkersberga
Tel: 08-510 261 18

Läs mera

Länkar

Ullna golfklubbs restaurang.
Stor karta
  • Tripp och resa dit
  • Tripp inzoomad
Laddar...


Rönningesjön runt
En lång men lättgången tur runt en sjö. Höjdpunkter är genuina Rönninge by (kort tur vänder där), en friluftsgård, ett populärt bad och ett utsiktsberg.
OrtViggbyholm
Från vikingatid till stormaktstid
Inte nog med att denna utflykt bjuder på flera intressanta sevärdheter, så är själva bilturen mycket vacker och rolig att köra. Man kan välja att lära sig en massa eller bara njuta av upplevelser.
OrtSigtuna
Vallentunas jordbruksbygder
Här färdas du genom vackra jordbruksbygder och viktiga historiska platser från Vikingatiden och framåt. Var redo att bli hänförd.
OrtVallentuna
Vallentuna runt (måste uppdateras) ...
Inte långt från stan börjar "landet". Att bo i stad är relativt nytt för svenskarna som länge var ett jordbrukande folk. Turen går förbi sevärdheter från yngre järnålder till medeltid och ett stopp i natursköna Angarn.
OrtVallentuna
Angarnsjöängen naturreservat.
En våtmark med 250 fågelarter där vattennivån varierar med vädret. En vandringsled runt är 6,5 km lång. I fågelskådningstorn ser man långt över ängen. ...
OrtAngarn
Garnsviken runt
En vacker bilfärd på ömsesidor om Garnsviken på gränsen mellan Vallentuna och Österåker. Viken som på Vikingatiden var en vattenled in mot land. Om den västra sidan är naturskön så bjuder en östra återfärden på desto mer direkta sevärdheter.
OrtÖsteråker