Ågesta naturreservat


Här finns ett stort antal stigar och 6 km elljusspår. Eftersäsong kan man plocka svamp och bär eller bada på den populära badplatsen vid Magelungen.

  • Till start: 12,3 Km 
  • Stopp:
  • Ort: Huddinge 
  • Avgift: Nej 


Ågesta naturreservat

Här finns ett stort antal stigar och ett 6 kilometer långt elljusspår. Under säsong kan man plocka svamp och bär och varför inte bada. Intill friluftsgården finns en 18-håls golfbana och vid Ågesta gård ligger en välbesökt ridskola och hypermodernt stall.

Ågesta naturreservat
Stor karta
  • Tripp och resa dit
  • Tripp inzoomad
Laddar...


Farsta gård
Vid sjön Magelungen ligger Farsta gård med angränsande bad och strandpromenad på spänger. Prisvärd husmanskost med en rad klassiker. Fika kan man också göra på gården eller vid badet.
OrtFarsta
Magelungen
Mestadels går turen längs vattnet. Först på en rejäl träbrygga sen via strandbad och slutar vid vackra Farsta gård.  Sommartid har sjön en roddarbana.
OrtFarsta
Hökarängsbadet
Ett nyligen upprustat strandbad med många möjligheter till bad, lek och olika aktiviteter. För den hurtiga finns ett utomhusgym som fungerar året om.  Här finns en allmän grill, toaletter och utomhusdusch.
OrtFarsta
Cevicheria Aji y Ajo
Sveriges första Peruanska cevicheria har blivit omåttligt populär och omskriven i press. Gör en resa till och upplev Hökarängen och Sydamerika!
OrtHökarängen
Hökarängen - Hälsans stig
En förort som växte fram under slutet av 40-talet. Kanske mest känd genom Sällskapsresan 2 ”bästa svängen, Hökarängen”.
OrtHökarängen
Rågsved - Hälsans stig
En 8 km lång slinga som knyter ihop Rågsved, Högdalen och Hagsätra. Vackrast är Rågsveds friområde med hassellundar och fågellivet vid sjön Magelungen.
OrtHagsätra