Café Tornhuset Gustavsberg


Här var förr i tiden tull och väntsal för båtresenärer. I de vackra lokalerna eller sköna uteserveringen serveras toppenbra fikabröd och enklare luncher.

  • Till start: 18,0 Km 
  • Stopp:
  • Ort: Gustavsberg 
  • Avgift: Nej 


Café Tornhuset

I Gustavsbergs hamn ligger Tornhuset som numera hyser café i systrarna Delselius regi. Förr i tiden fanns här tullverksamhet och väntsal för båtresenärer som lade till i hamnen. Caféet bjuder på mängder av kakor och fikabröd samt enklare luncher som sallader och soppor. Allt är tillverkat från Delselius bageri. Sommartid kan du sitta utomhus med fantastisk utsikt över vattnet. Kallare dagar kan du krypa upp i en fåtölj i den nyrenoverade frächa delen längst in i lokalen och njuta av utsikten därifrån istället.

Öppettider
Alla dagar 9-18

Länkar

Café Tornhuset Gustavsberg
Stor karta
  • Tripp och resa dit
  • Tripp inzoomad
Laddar...


Gustavsberg - Hälsans stig
Upplev natursköna och varierande Gustavsberg med dess kulturhistoriska byggnader. 6 km lång är den men det finns möjlighet att korta av vid några genvägar.
OrtGustavsberg
Grisslinge havsbad och Siggesta gård.
Grisslinge havsbad är ett av Skärgårdens populäraste bad. Här ligger det populära Delselius café. Vidare till Siggesta gård med det mesta för stora och små där galne kocken huserar i restaurangen.
OrtVärmdö
Grisslinge havsbad
Räknas som ett av Värmdös mest populära bad. Redan i början av 1900-talet flockades badsugna gäster här. För de leksugna finns boulebanor, lekplats och volleybollplan. Är man sandkänslig kan man enkelt flytta upp till gräsplätten. Badet har även ett förstklassigt bageri och en...
OrtVärmdö
Velamsund
Velamsund är ett friluftsområde i Nacka i änden av en skyddad havsvik samt en angränsande sjö. Det finns badplats i sjö, djur, restaurang och kafé. Finns alltid nåt för alla.
OrtNacka
Fladenbadet
Costa del Ingarö i folkmun. Ett mysigt bad som når upp till höga temperaturer. Sandstrand och kafé. Ofta mycket båtar som rör sig mellan Baggensfjärden och Strömma den här vägen.
OrtIngarö
Saltsjö-Boo Baggenstäket
Strandpromenaden kring Boo gård och Baggensstäket bjuder på intressanta byggnader, spår av rysshärjningarna samt flera picknick- och utsiktsplatser.
OrtSaltsjö-Boo