Café Tornhuset Gustavsberg


Här var förr i tiden tull och väntsal för båtresenärer. I de vackra lokalerna eller sköna uteserveringen serveras toppenbra fikabröd och enklare luncher.

  • Till start: 18,0 Km 
  • Stopp:
  • Ort: Gustavsberg 
  • Avgift: Nej 


Café Tornhuset

I Gustavsbergs hamn ligger Tornhuset som numera hyser café i systrarna Delselius regi. Förr i tiden fanns här tullverksamhet och väntsal för båtresenärer som lade till i hamnen. Caféet bjuder på mängder av kakor och fikabröd samt enklare luncher som sallader och soppor. Allt är tillverkat från Delselius bageri. Sommartid kan du sitta utomhus med fantastisk utsikt över vattnet. Kallare dagar kan du krypa upp i en fåtölj i den nyrenoverade frächa delen längst in i lokalen och njuta av utsikten därifrån istället.

Öppettider
Alla dagar 9-18

Länkar

Café Tornhuset Gustavsberg
Stor karta
  • Tripp och resa dit
  • Tripp inzoomad
Laddar...


Artipelag - konstmuseum och restaurang i skärgårdsmiljö.
Ett konstmuseum med fantastiskt läge vid Baggensfjärden. Två vackra restauranger och en 300 m lång träspång ned till vattnet är värt besöket i sig.
OrtVärmdö
Grisslinge havsbad
Räknas som ett av Värmdös mest populära bad. Redan i början av 1900-talet flockades badsugna gäster här. För de leksugna finns boulebanor, lekplats och volleybollplan. Är man sandkänslig kan man enkelt flytta upp till gräsplätten. Badet har även ett förstklassigt bageri och en...
OrtVärmdö
Grisslinge havsbad och Siggesta gård.
Grisslinge havsbad är ett av Skärgårdens populäraste bad. Här ligger det populära Delselius café. Vidare till Siggesta gård med det mesta för stora och små där galne kocken huserar i restaurangen.
OrtVärmdö
Velamsund
Velamsund är ett friluftsområde i Nacka i änden av en skyddad havsvik samt en angränsande sjö. Det finns badplats i sjö, djur, restaurang och kafé. Finns alltid nåt för alla.
OrtNacka
Långa Raden Velamsund - restaurang
En krog i Velamsunds äldsta byggnad, vackert belägen vid vattnet. Bad, gård, herrgårdspark och naturområden intill. Uteserveringen är populär sommartid.
OrtVelamsund
Ingarö
Ingarö är Värmdös stora ö i söder. Färden går förbi vackert belägna Ingarö kyrka, ett musteri och förbi ett bad i varmare havsvik och sen för picknick eller bistro på stränder vid öppet hav.
OrtVärmdö