Ingmarsö krog & brygga.


En prisvärd krog en timmes båtfärd från Vaxholm ifall du prickar in rätt tur utan byten. Båtfärden hit är jättemysig och Ingmarsö kan man med fördel promenera runt.

  • Till start: 41,6 Km 
  • Stopp:
  • Ort: Ingmarsö 
  • Avgift: Nej 


Ingmarsö krog & brygga

Precis vid ångbåtsbryggan på Ingmarsö ligger krogen. En rejäl uteservering på brygga med gästbåtar. Här samsas flakmoppar med cyklar. Runt i kring krogen finns ett varv.

Maten här är jättegod och visst och tar man betalt när rätter kan heta Soppa på Ingmarsönässlor eller Torsk från Sven-Bertil då måste man ju passa på. Men här serveras alltid en Husman för en mindre slant.

Ingmarsö byväg 2, Ingmarsö

Tel: 08-542 46 800

Ingmarsö krog & brygga.
Stor karta
  • Tripp och resa dit
  • Tripp inzoomad
Laddar...


Finnhamns Café & Krog
En av skärgårdens bästa krogar med ett underbart läge vid Husaröleden och en stor uteservering med veranda direkt på berget. Den som stannar över natten kan uppleva uteserveringen i fotogenlampors sken.
OrtNorrtälje
Finnhamn runt
Finnhamn är ett av de populärare resmålen med skärgårdsbåt. Vandringen går från ångbåtsbryggan inåt ön och bland annat förbi en av skärgårdens vackraste naturhamnar.
OrtFinnhamn
Svartsö
En av de större öarna i Stockholms skärgård som nås med fyra bryggor. Vandra eller hyr en cykel för att ta dig runt den åtta kilometer långa ön. Krogen på ön är populär för båtfolket och ligger bara två hundra meter från Ahlsvik som är huvudbryggan.
OrtVärmdö
Östra Lagnö
En av få platser i länet med öppet hav som nås med bil (färja). Här bedrivs bete och slåtter på gammalt vis. Vid Brännholmen bad med milsvid utsikt.
OrtÖstra Lagnö
STF Gällnö
På Gällnö råder tystnaden. Den gamla, genuina skärgårdsbebyggelsen är välbevarad. Trots lugnet har både danskar och ryssar härjat här ute. En välbevarad ryssugn påminner om denna plundringstid på 1700-talet.
OrtVärmdö
Wikströms fisk Möja
Här kan vi prata familjerestaurang. Det är pappa Rune som fiskar all fisk och mamma Inga-Lill och dottern Stina som tillagar och serverar. Wikströms är en av skärgårdens bästa och är väldigt populär, så boka bord innan.
OrtVärmdö