Kvarnbadet


Kvarnbadet är en tempererad utebassäng på historisk mark strax norr om Vallentunasjön och intill den medeltida kyrkan.

  • Till start: 22,4 Km 
  • Stopp:
  • Ort: Vallentuna 
  • Avgift: Nej 


Kvarnbadet Vallentuna

Kvarnbadet är en tempererad utebassäng på historisk mark strax norr om Vallentunasjön och intill den medeltida kyrkan.

Badet består av:

En tempererad 50 metersbassäng med 8 banor.
En 17,5 metersbassäng för simskola och de mindre simkunniga barnen.
En plaskdamm för de allra minsta barnen.

Två av banorna i 50 metersbassängen är alltid reserverade för motionssim. Till badet hör omklädningsrum, dusch och bastu (vid högsommarvärme är bastun avstängd dagtid). För den som blir sugen på något gott, finns kiosk och servering. Förutom simaktiviteter och simskola finns en lekplats för de yngre barnen , en beachvolleybollplan samt kanoter att hyra.

Öppet alla dagar under sommaren förutom midsommarafton.

08-587 851 83

Läs mera

Länkar

Laddar..
Stor karta
  • Tripp och resa dit
  • Tripp inzoomad
Laddar...


Vallentuna 4H-gård.
Här finns hö och halm till salu, uthyrning av ponnys, gratis gödsel, utlåning av sommarkaniner, ponnyridning på söndagar - listan är lång! Åk hit!
OrtVallentuna
Runriket
Runriket drivs i samarbete mellan Täby och Vallentuna kommuner samt Stockholms läns museum. Det finns bra informationsskyltar runt hela slingan och flera bra rastplatser. Här besöker man nio platser runt Vallentunasjön vilka tillsammans bildar Runriket Täby-Vallentuna. Färden...
OrtTäby
Från vikingatid till stormaktstid
Inte nog med att denna utflykt bjuder på flera intressanta sevärdheter, så är själva bilturen mycket vacker och rolig att köra. Man kan välja att lära sig en massa eller bara njuta av upplevelser.
OrtSigtuna
Vallentunas jordbruksbygder
Här färdas du genom vackra jordbruksbygder och viktiga historiska platser från Vikingatiden och framåt. Var redo att bli hänförd.
OrtVallentuna
Angarnsjöängen naturreservat.
En våtmark med 250 fågelarter där vattennivån varierar med vädret. En vandringsled runt är 6,5 km lång. I fågelskådningstorn ser man långt över ängen. ...
OrtAngarn
Ängsholmsbadet
Ängsholmsbadet har sedan länge varit en mycket populär badplats. På 80-talet utökades området till att bli ett parkområde med stora klippta gräsytor, planteringar fotbollsmål, lekplats och bänkar. Genom parken rinner en bäck för dagvatten.
OrtViggbyholm