Liljeholmskajens badbrygga


En omåttligt populär badbrygga och sommartid gäller det att vara här tidigt för att få plats. Oavsett väder är det från bryggan man den bästa utsikten.

  • Till start: 3,3 Km 
  • Stopp:
  • Ort: Liljeholmen 
  • Avgift: Nej 


Liljeholmskajens badbrygga

Vid Sjövikskajen som leder bort från Sjövikstorg längs Årstaviken ligger denna omåttligt populära badbrygga. Sommartid gäller det att vara här tidigt för att få plats. Oavsett väder går man med fördel ut på den för att få se området och utsikten med andra vinklar.

Liljeholmskajens badbrygga
Stor karta
  • Tripp och resa dit
  • Tripp inzoomad
Laddar...


Loopen
En restaurang på pontoner på vattnet. Härligt sydländska palmer och karibien inspirerad meny.
OrtSödermalm
Tantolundens park.
En allt för alla park med härlig kvällssol. Nyligen fick den lilla badplatsen en rejäl tillbyggnad med bryggor och hopptorn. Minigolf och en avstickare till utsiksberget rekommenderas.
OrtSödermalm
Reimersholme runt.
PROMENAD - Den här promenaden tar du på en kafferast eller strosa runt i maklig takt. Ön har en rik alkoholhistoria och här lades grunden till dagens Vin & Sprit. Promenadstråk i Stockholm. Fina platser i Stockholm. Fina ställen i Stockholm.
OrtStockholm
Nybohovs vattenreservoar.
Att ta sig upp här är väl värt besväret. Bedårande utsikt mot sjön Trekanten och City. Vattentornet rymmer 64000 kubikmeter och förser en stor del av stan med vatten.
OrtLiljeholmen
Trekantenbadet
Har en stor grässlänt att lägga ut filten på, kanske picknickkorgen också. Det finns en liten sandstrand också. Badet har också en flytbrygga.
OrtGröndal
Långholmen
På den gamla fängelseön känner man sig allt annat än instängd. Denna oas mitt i storstan bjuder på badplatser, picknickplatser, vacker natur och bedårande utsikter. Och ett gammalt fängelse som är svårt att missa. Här finns fik, restauranger och hotell.
OrtLångholmen