Regissörsvillan


En finkrog innanför Filmstadens grindar i en villa på Ingemar Bermans torg. Prisbelönt mat serveras på vita dukar eller på ute under kastanjeträden.

  • Till start: 6,1 Km 
  • Stopp:
  • Ort: Råsunda 
  • Avgift: Nej 


Regissörsvillan

Nära innerstaden men ändå lantligt innanför Filmstadens grindar i en villa på Ingemar Bermans torg. I en kulturhistorisk miljö serveras det god mat på vita dukar eller på uteserveringen under kastanjeträden. Regissörsvillan fick Congrex stora konferenspris 2011 i kategorin Bästa kök. På menyn finns både fisk, kött och desserter som får det att vattnas i munnen.
 

Tel: 08-444 66 60

Länkar

Regissörsvillan
Stor karta
  • Tripp och resa dit
  • Tripp inzoomad
Laddar...


Lötsjön och Råstasjön
Detta populära sjösystem i miniatyr på gränsen mellan Solna och Sundbyberg är för bra för att inte upptäckas av resten av Stockholmarna. Välkommen!
OrtSolna
Marabouparken
Funkisparken med sina många skulpturer byggdes ursprungligen som rekreationsområde för chokladfabrikens personal, men har alltid varit öppen för allmänheten. Gratis guidning utgår sön kl 14 i maj-okt från Marabou konsthall, som huserar i det gamla kakaolaboratoriet.
OrtSundbyberg
Bällstaviken
En tur som få stockholmare känner till. Passera längs vattnet vid ett mycket lyckat nybygge och ta en avstickare till fantastiska Marabouparken. Här går även tvärbanans senaste sträckning mot Alvik.
OrtSundbyberg
Augustendals fritidspark och 4H-gård
Änkesätet vid Huvudsta gård från 1850-talet används idag som bas för parklek i Solna kommuns regi. Lekpark, 4H-gård, café och gräsplan för bollspel.
OrtHuvudsta
Huvudstabadet
Steker solen? Här har du friluftsbad, soldäck och servering. Tempererad bassäng är perfekt för svensk sommar.
OrtHuvudsta
Café Båthuset
Vackert beläget vid Ulvsundasjön serveras enklare måltider och fika. Öppet oftast tis-sö 10-17. Stor brygga för soldyrkare och mysig marin inredning "inombords".
OrtHuvudsta