Forsa forngård...


Här var tidigare en klungby med tre gårdar. Två finns kvar och de visar upp originalinredning från tidigt respektive sent 1800-tal. Tre av rummen har målningar från 1700-talet av lokala mästare.

Avstånd från E4 c:a 11 min 7,5 km

  • Till start: 269,7 Km 
  • Stopp:
  • Ort: Hudiksvall 
  • Avgift: Nej 


Forsa forngård

Forsa forngård...
Stor karta
  • Tripp och resa dit
  • Tripp inzoomad
Laddar...


Ystegårn hälsingegård...
Detta är ett noga utvalt utflyktsmål som besökts och kan rekommenderas. Vi jobbar just nu med att färdigställa texter och allmän information samt att redigera fler bilder till bildspel.
OrtHudiksvall
Köpmanberget Hudik
Här uppe träffas Hudiksvallsborna vid högtider och andra evenemang. Fin utsikt över Hudiksvallsfjärden och det speciella Sångartemplet är landmärket som står ut.
OrtHudiksvall
Borka Brygga - restaurang och museum.
En verkligt härlig plats vid ett fiskeläge. När ångbåtar gick här så hade man en väntsal vilken idag inrymmer en krog. Litet fiskemuseum och en utsiktsplats ett par hundra meter ifrån är plus. Avstånd från E4 c:a 8 min 5 km  
OrtHudiksvall
Hölicks fiskeläge och havsresort.
Längst ut på Hornslandet utanför Hudiksvall ligger fiskeläget som blivit en populär semesterort med bad och naturupplevelser. Höllicks havsresort en bit ifrån är en av landets modernaste stugbyar med krog och bad. Kombinera gärna med Kuggörarna på nordöstra Hornslandet. ...
OrtHudikvsvall
Hölicks havsresort...
Detta är ett utvalt besöksmål. Texter och bilder under arbete. 
OrtHudiksvall
Hölick fiskeläge...
Detta är ett utvalt besöksmål. Texter och bilder under arbete. 
OrtHudiksvall