Muskö sjökrog


Muskö sjökrog ligger vackert belägen vid Mickrums brygga i Norrviken vid berömda Hårsfjärden 7 km från Muskötunneln. Varierande meny med humana priser och mycket båtliv.

  • Till start: 35,2 Km 
  • Stopp:
  • Ort: Muskö 
  • Avgift: Nej 


Muskö sjökrog

Vid Mickrums brygga strax intill Muskö kanal ligger Muskö sjökrog. 80 platser inne och 100 ute räcker knappt inte till när det är uppträdanden.
Prisvärd meny med trevlig personal. Läget med utsikt mot Hårsfjärden är bästa tänkbara med båtar som angör för tankning eller för att smörja kråset.

Tel: 08-500 450 80

Länkar

Laddar..
Stor karta
  • Tripp och resa dit
  • Tripp inzoomad
Laddar...


Häringe-Hammersta naturreservat
Naturreservatet liknar en herrgårdspark med mycket ädellövskog. Det är kuperat med flera utsiktsplatser och Häringe slott passeras på väg till ena delen. ...
OrtHaninge
Årsta havsbad och Årsta slott.
En vacker biltur ned till ett vackert slott med restaurang och en populär badplats som förtjänar ett besök året om.
OrtHaninge
Årsta havsbad
Mycket populär badplats för Stockholmarna. Vill man ha lite egen tid kan an bara smyga sig förbi alla barnfamiljer och hitta en egen plats att ligga på. Det finns hopptorn och bryggor, kiosk och toalett.
OrtHaninge
Årsta slott
Har haft många ägare från 1200-talet då det var ett säte för Tyska Orden till idag. Aftonbladets grundare Lars Johan Hierta är en. Idag restaurang. Res med SL: Från Stockholm City. Pendeltåg 43 till Västerhaninge. Buss 846 till Årsta slott. Totalt c:a 1t 5 min.
OrtÅrsta havsbad
Rånö
Perfekt för en fritidsfiskare fiske med sina 500 hektar fiskevatten.
OrtHaninge
Båtshaket Ålö
En lada vid sjön och en stor veranda precis vid Ålö brygga. Musikunderhållning titt som tätt och maten är gedigen och det bästa från sjön. Räkor, lax, löjrom, ål och strömming i olika former.
OrtÅlö