Muskö sjökrog


Muskö sjökrog ligger vackert belägen vid Mickrums brygga i Norrviken vid berömda Hårsfjärden 7 km från Muskötunneln. Varierande meny med humana priser och mycket båtliv.

  • Till start: 35,2 Km 
  • Stopp:
  • Ort: Muskö 
  • Avgift: Nej 


Muskö sjökrog

Vid Mickrums brygga strax intill Muskö kanal ligger Muskö sjökrog. 80 platser inne och 100 ute räcker knappt inte till när det är uppträdanden.
Prisvärd meny med trevlig personal. Läget med utsikt mot Hårsfjärden är bästa tänkbara med båtar som angör för tankning eller för att smörja kråset.

Tel: 08-500 450 80

Länkar

Laddar..
Stor karta
  • Tripp och resa dit
  • Tripp inzoomad
Laddar...


Häringe-Hammersta naturreservat
Naturreservatet liknar en herrgårdspark med mycket ädellövskog. Det är kuperat med flera utsiktsplatser och Häringe slott passeras på väg till ena delen. ...
OrtHaninge
Muskö rundtur
Muskö har varit en strategisk ö för Sveriges försvar sedan Gustav Vasas tid. Länge fick man inte besöka ön om man inte var svensk. Att ta sig hit görs till skillnad från de flesta andra öar vi en lång tunnel. Väl framme på ön finns mycket att se och turen passerar några pärlor.
OrtHaninge
Årsta slott
Har haft många ägare från 1200-talet då det var ett säte för Tyska Orden till idag. Aftonbladets grundare Lars Johan Hierta är en. Idag restaurang. Res med SL: Från Stockholm City. Pendeltåg 43 till Västerhaninge. Buss 846 till Årsta slott. Totalt c:a 1t 5 min.
OrtÅrsta havsbad
Rånö
Perfekt för en fritidsfiskare fiske med sina 500 hektar fiskevatten.
OrtHaninge
Gålö fornstig
3,8 km med informationsskyltar som berättar om utvecklingen under 10000 år och 80-90 meter landhöjning. Utsiktsplatsen på Kasberget på 64 m höjd är toppen!
OrtGålö
Västerhaninge - Hälsans stig
Västerhaninge var förr ett stationssamhälle efter järnvägen 1901 men bl a tingshuset från 1700-talet vittnar om en äldre historia. Fika på Paus Bagarstuga.
OrtHaninge