Nyhamns fiskeläge


Naturskönt beläget fiskeläge 15 km från Visby. 

  • Till start: 175,8 Km 
  • Stopp:
  • Ort: Lummelunda 
  • Avgift: Nej 


Nyhamns fiskeläge

Endast 15 kilometer norr om Visby ligger Nyhamns fiskeläge. Några hundra meter från stora vägen kommer man till detta gamla fiskeläge med vackra picknickplatser och genuina fiskebodar.

Nyhamns fiskeläge
Stor karta
  • Tripp och resa dit
  • Tripp inzoomad
Laddar...


Roadtrip från Visby norrut.
Första anhalt Lummelunda med grottor samt en charmig park. Därefter radas naturupplevelser upp; Gotlands största rauk Jungfruklint, Irevikens bad, klippstranden på Sigsarve och utsikten vid Hallshuk.
OrtGotland
Tingstäde träsk
Sjöar på Gotland kallas träsk. Tingstäde träsk är en populär badsjö med flera intressanta kulturinslag att besöka i närområdet ifall solen går i moln.
OrtTingstäde
Ireviken
Anses av många vara öns bästa strand. Barnvänlig strand med vackra omgivningar där man kan leta fossiler. Stranden är inte så exploaterad vilket lockar en viss publik men en restaurang finns här.
OrtHangvar
Galgberget i Visby
Lite skrämmande påminnelse om rättskipning från förr. I dag en populär utsiktsplats.
OrtVisby
Visby stadsguide
Världsarvsstaden Visby har så mycket att erbjuda att man gott kan stanna flera dagar. Vi har valt ut det vi gillar mest. Bra bas för cykel i längs kusten eller med bil runt hela ön. 
OrtVisby
Sigsarve
Från parkeringen går man bara en kort bit till en magisk utsikt. Är man rask i kroppen så bör man ta sig ned för en härlig promenad på klapperstanden och titta närmare på fiskebodarna.
OrtHangvar