Rånö


Perfekt för en fritidsfiskare fiske med sina 500 hektar fiskevatten.

  • Till start: 46,3 Km 
  • Stopp:
  • Ort: Haninge 
  • Avgift: Nej 


Rånö

Perfekt för en fritidsfiskare fiske med sina 500 hektar fiskevatten. Här finns också ljuvliga stränder och ett rikt djurliv. Fågelskådare? Då ska du åka hit och kolla in rovfåglarna. Under sommaren kan en god matbit avnjutas på krogen Rånökällan. Butik finns också som man precis som alla butker i skärgården gärna bör gynna..

Bada gör man också precis vid stugbyn. För vill man stanna över så hyr man stuga per dag eller per vecka (krav under fyra veckor av året).

Rånö
Stor karta
  • Tripp och resa dit
  • Tripp inzoomad
Laddar...


Stora Sand Ålö
Ett av Sveriges bästa bad menar många inklusive Expressen. Här får man verkligen känslan av Gotlands stränder men man tar sig hit lite fortare.
OrtÅlö
Nåttarö
Nåttarö är kanske badön framför andra. Speciellt är Stora Sand på östra ön som är skärgårdens största sandstrand. Det finns ett vandrarhem, en större stugby och en krog på ön. Runt ön tar man sig lätt till fots eller med cykel och kajaker och roddbåtar finns att hyra.
OrtHaninge
Muskö rundtur
Muskö har varit en strategisk ö för Sveriges försvar sedan Gustav Vasas tid. Länge fick man inte besöka ön om man inte var svensk. Att ta sig hit görs till skillnad från de flesta andra öar vi en lång tunnel. Väl framme på ön finns mycket att se och turen passerar några pärlor.
OrtHaninge
Utö - från hamnen östra delen.
Från ångbåtsbryggan går promenaden förbi ett barnbad och två klippbad och tillbaka till Gruvbyn. Badplatserna är även utmärkta utsikts- och rastplatser. 
OrtUtö
Utö
Över 400 000 personer om året besöker ön, trots det kan du fortfarande hitta ditt alldeles egna, undangömda badparadis här antingen du föredrar strand- eller klippbad. ...
OrtUtö
Utö Värdshus
Utö värdshus är en institution. Högt klassad och är utsedd till bästa skärgårdskrogen var och vartannat år. Att läget är majestätiskt med utsikt över ångbåtsbryggan, en partydel på kvällarna och en uteservering som älskas. Att ta sig hit och unna sig en måltid här är något...
OrtUtö