Rånö


Perfekt för en fritidsfiskare fiske med sina 500 hektar fiskevatten.

  • Till start: 46,3 Km 
  • Stopp:
  • Ort: Haninge 
  • Avgift: Nej 


Rånö

Perfekt för en fritidsfiskare fiske med sina 500 hektar fiskevatten. Här finns också ljuvliga stränder och ett rikt djurliv. Fågelskådare? Då ska du åka hit och kolla in rovfåglarna. Under sommaren kan en god matbit avnjutas på krogen Rånökällan. Butik finns också som man precis som alla butker i skärgården gärna bör gynna..

Bada gör man också precis vid stugbyn. För vill man stanna över så hyr man stuga per dag eller per vecka (krav under fyra veckor av året).

Rånö
Stor karta
  • Tripp och resa dit
  • Tripp inzoomad
Laddar...


Båtshaket Ålö
En lada vid sjön och en stor veranda precis vid Ålö brygga. Musikunderhållning titt som tätt och maten är gedigen och det bästa från sjön. Räkor, lax, löjrom, ål och strömming i olika former.
OrtÅlö
Stora Sand Ålö
Ett av Sveriges bästa bad menar många inklusive Expressen. Här får man verkligen känslan av Gotlands stränder men man tar sig hit lite fortare.
OrtÅlö
Stora Sand Utö
När man köper båtbiljett så kan man välja att det ska ingå cykelhyra på Utö. Gör det för det är en rätt lång bit att gå men precis lagom att cykla. C:a en mil är det men det är mycket att se på vägen.
OrtUtö
Nåttarös tre bad
Skarsand, Storsand och Östermarsfladen med lite sinsemellan olika karaktär. 
OrtArray
Muskö rundtur
Muskö har varit en strategisk ö för Sveriges försvar sedan Gustav Vasas tid. Länge fick man inte besöka ön om man inte var svensk. Att ta sig hit görs till skillnad från de flesta andra öar vi en lång tunnel. Väl framme på ön finns mycket att se och turen passerar några pärlor.
OrtHaninge
Utö Värdshus
Utö värdshus är en institution. Högt klassad och är utsedd till bästa skärgårdskrogen var och vartannat år. Att läget är majestätiskt med utsikt över ångbåtsbryggan, en partydel på kvällarna och en uteservering som älskas. Att ta sig hit och unna sig en måltid här är något...
OrtUtö