Båtshaket Ålö


  • Till start: 46,5 Km 
  • Stopp:
  • Ort: Ålö 
  • Avgift: Nej 


Båtshaket Ålö

Åker du båt till Ålö brygga är du framme. Kommer du från Gruvbyn på Utö har du en 10 km promenad eller cykling. Jättemysigt ställe. En lada vid sjön och en stor veranda. Musikunderhållning titt som tätt och maten är gedigen och det bästa från sjön. Räkor, lax, löjrom, ål och strömming i olika former.

BåtsHaket, Ålö Brygga 1, Utö
Tel: 08 - 501 57 463

Länkar

Båtshaket Ålö
Stor karta
  • Tripp och resa dit
  • Tripp inzoomad
Laddar...


Rånö
Perfekt för en fritidsfiskare fiske med sina 500 hektar fiskevatten.
OrtHaninge
Stora Sand Utö
När man köper båtbiljett så kan man välja att det ska ingå cykelhyra på Utö. Gör det för det är en rätt lång bit att gå men precis lagom att cykla. C:a en mil är det men det är mycket att se på vägen.
OrtUtö
STF Nåttarö
Nåttarö är en mycket vacker ö i Stockholms södra skärgård som är känd för sina fina sandstränder Skarsand och Stora sand som ligger på öns östra och norra sida. Du tar dig enkelt hit från Nynäshamn.
OrtHaninge
Nåttarös tre bad
Skarsand, Storsand och Östermarsfladen med lite sinsemellan olika karaktär. 
OrtArray
Utö - från hamnen östra delen.
Från ångbåtsbryggan går promenaden förbi ett barnbad och två klippbad och tillbaka till Gruvbyn. Badplatserna är även utmärkta utsikts- och rastplatser. 
OrtUtö
Utö Värdshus
Utö värdshus är en institution. Högt klassad och är utsedd till bästa skärgårdskrogen var och vartannat år. Att läget är majestätiskt med utsikt över ångbåtsbryggan, en partydel på kvällarna och en uteservering som älskas. Att ta sig hit och unna sig en måltid här är något...
OrtUtö