Båtshaket Ålö


  • Till start: 46,5 Km 
  • Stopp:
  • Ort: Ålö 
  • Avgift: Nej 


Båtshaket Ålö

Åker du båt till Ålö brygga är du framme. Kommer du från Gruvbyn på Utö har du en 10 km promenad eller cykling. Jättemysigt ställe. En lada vid sjön och en stor veranda. Musikunderhållning titt som tätt och maten är gedigen och det bästa från sjön. Räkor, lax, löjrom, ål och strömming i olika former.

BåtsHaket, Ålö Brygga 1, Utö
Tel: 08 - 501 57 463

Länkar

Båtshaket Ålö
Stor karta
  • Tripp och resa dit
  • Tripp inzoomad
Laddar...


STF Nåttarö
Nåttarö är en mycket vacker ö i Stockholms södra skärgård som är känd för sina fina sandstränder Skarsand och Stora sand som ligger på öns östra och norra sida. Du tar dig enkelt hit från Nynäshamn.
OrtHaninge
Nåttarös tre bad
Skarsand, Storsand och Östermarsfladen med lite sinsemellan olika karaktär. 
OrtArray
Nåttarö
Nåttarö är kanske badön framför andra. Speciellt är Stora Sand på östra ön som är skärgårdens största sandstrand. Det finns ett vandrarhem, en större stugby och en krog på ön. Runt ön tar man sig lätt till fots eller med cykel och kajaker och roddbåtar finns att hyra.
OrtHaninge
Utö - från hamnen östra delen.
Från ångbåtsbryggan går promenaden förbi ett barnbad och två klippbad och tillbaka till Gruvbyn. Badplatserna är även utmärkta utsikts- och rastplatser. 
OrtUtö
Utö
Över 400 000 personer om året besöker ön, trots det kan du fortfarande hitta ditt alldeles egna, undangömda badparadis här antingen du föredrar strand- eller klippbad. ...
OrtUtö
Utö Värdshus
Utö värdshus är en institution. Högt klassad och är utsedd till bästa skärgårdskrogen var och vartannat år. Att läget är majestätiskt med utsikt över ångbåtsbryggan, en partydel på kvällarna och en uteservering som älskas. Att ta sig hit och unna sig en måltid här är något...
OrtUtö