Smådalarö gård


En pärla i avkopplande skärgårdsmiljö. På den lite lyxiga menyn står fisk, skaldjur vilt och fågel.  Hotellet välkomnar den trötte. Kombinera med besök på Dalarö! Allra bäst på sommaren med den stora verandan.

  • Till start: 29,0 Km 
  • Stopp:
  • Ort: Dalarö 
  • Avgift: Nej 


Smådalarö gård

I avkopplande skärgårdsmiljö hittar du denna pärla som är allra bäst på sommaren, då kan man nämligen ta plats på den stora verandan. På menyn finner du mycket fisk och skaldjur, smaker av skärgård och närproducerade samt säsongsbetonade råvaror. För de små finns det barnmeny med klassiker som pannkaka, köttbullar och spaghetti med köttfärssås.

Tel: 08 – 501 551 00

Länkar

Smådalarö gård
Stor karta
  • Tripp och resa dit
  • Tripp inzoomad
Laddar...


Dalarö runt
PROMENAD - En pittoresk gammal semesterort som måste upplevas. Utöver centrala Dalarö, från torget ner till hamnen, går turen runt till småbåtshamnen och kanalen.
OrtDalarö
Dalarö - lilla promenaden.
En liten promenad som givetvis får med det man måste ha sett när man besökt Dalarö. Utsiktsplatser, historiska byggnader, fik , restauranger och sjöliv.
OrtDalarö
Schweizerbadet
Väldigt långgrunt, man får vada ut cirka hundra meter innan det händer nåt. Det finns tre olika badplatser, två små och en lite större. På sommaren kan det vara smockat, speciellt på den större platsen.  Här är det vid rätt vindar också populärt för vindsurfing så se upp...
OrtDalarö
Lotsberget Dalarö
På Lotsberget har man 270 graders synfält ut mot havet och Ornö. En bänk står stadigt på klippan och här kan man sitta ned och kanske äta det medhavda. Utsiktsplats med bil runt Stockholm.
OrtDalarö
Dalarö hamncafé och grill
Det populära caféet är lika mycket en restaurang. Här sitter man vindskyddad med en utsikt över folklivet i hamnen. Sen är det bara att vandra Dalarö runt.
OrtDalarö
Rögrund
En liten och mysig ö med så mycket att se, bland annat ett utsiktstorn och en barnhinderbana. Man tar sig runt hela ön på en knapp timme. Grundets vandrarhem och servering är öns centrum. Känt är även sjömärket krokodilen.
OrtRögrund