Bullandö krog


Belägen längst ut på Värmdö på gränsen till ytterskärgården med stor uteservering vid båthamnen. Klassiker som nystekt strömming och lenrimmad lax toppar.

  • Till start: 33,4 Km 
  • Stopp:
  • Ort: Bullandö 
  • Avgift: Nej 


Bullandö krog

Den nyrenoverade skärgårdsrestaurangen med dess stora uteservering ligger vackert alldeles vid vatten på bryggan vid gästhamnen och de med egen båt lägger till precis brevid. Här kan man äta gott eller bara ta ett glas. Man varierar menyn ofta men klassikermenyn med bland annat nystekt strömming, lenrimmad laxfilé, löjrom med Västerbottenostvåffla samt Bullandötoasten är värd att prova.
 
Bullandö krog ligger längst ut på Värmdö på gränsen mellan inner- och ytterskärgården. Här finns alltid nåt att se för man har havet inpå och ostkustens största marina Bullandö Marina alldeles intill.  Sommartid rekommenderas det fina badet en knapp kilometer bort med fin utsikt mot Djuröbron.

Tel: 08-57145854

Läs mera

Länkar

Bullandö krog
Stor karta
  • Tripp och resa dit
  • Tripp inzoomad
Laddar...


Bullandö Glassfabrik och Espressobar
Bullandö glassfabrik och espressobar ligger bredvid en rad med butiker i Bullandös enorma båthamn. Glassen kan man inta på gående fot runt i den marina miljön eller på plats. Enligt Björn Ulvaeus är det Europas bästa glass. Kan det vara så?
OrtVärmdö
Djurönäset och Djurhamn
Här är det flera stopp som nås med en eller två parkeringar. Sen kan man promenera om man är försiktig och missa inte utsikten på Djuröbron. Motorverkstan och Sjöboden är sommaröppna men Djurönäset är ofta öppet.
OrtVärmdö
Djurönäset
Beläget vid Djuröbron högt på berget med enastående utsikt. Ät en färdig meny eller ta in på hotellet. Härifrån utgår en snitslad naturstigsslinga som matsmältare.
OrtDjurö
Motorverkstan
I vackra Djurhamn ligger denna sommaröppna krog. Ett genomsyrande tema är skärgårdskänslan i rätterna, inredningen, omgivningen och vågskvalpet runt knuten.
OrtDjurö
Stavsnäs by - pittoresk promenad
Stavsnäs är mer än en hamn. En tur förbi vikar och uddar med vacker utsikt, mysiga små hus och vacker natur. Ett hembageri att fika på är inte i vägen.
OrtVärmdö
Stavsnäs-Nynäshamn
Text kommer om Stavsnäs- Nynäshamn
OrtVärmdö