Bullandö krog


Belägen längst ut på Värmdö på gränsen till ytterskärgården med stor uteservering vid båthamnen. Klassiker som nystekt strömming och lenrimmad lax toppar.

  • Till start: 33,4 Km 
  • Stopp:
  • Ort: Bullandö 
  • Avgift: Nej 


Bullandö krog

Den nyrenoverade skärgårdsrestaurangen med dess stora uteservering ligger vackert alldeles vid vatten på bryggan vid gästhamnen och de med egen båt lägger till precis brevid. Här kan man äta gott eller bara ta ett glas. Man varierar menyn ofta men klassikermenyn med bland annat nystekt strömming, lenrimmad laxfilé, löjrom med Västerbottenostvåffla samt Bullandötoasten är värd att prova.
 
Bullandö krog ligger längst ut på Värmdö på gränsen mellan inner- och ytterskärgården. Här finns alltid nåt att se för man har havet inpå och ostkustens största marina Bullandö Marina alldeles intill.  Sommartid rekommenderas det fina badet en knapp kilometer bort med fin utsikt mot Djuröbron.

Tel: 08-57145854

Läs mera

Länkar

Bullandö krog
Stor karta
  • Tripp och resa dit
  • Tripp inzoomad
Laddar...


Bullandö Glassfabrik och Espressobar
Bullandö glassfabrik och espressobar ligger bredvid en rad med butiker i Bullandös enorma båthamn. Glassen kan man inta på gående fot runt i den marina miljön eller på plats. Enligt Björn Ulvaeus är det Europas bästa glass. Kan det vara så?
OrtVärmdö
Sjöboden Djurö
Sommaröppen krog med solnedgång i havet. Omåttligt populärt. Lillasyster till Djurönäset, från vilken man kan ta en liten snitslad promenad från hit till bryggan. Sköna soffor och hängmattor extra plus.
OrtDjurö
Djurönäset och Djurhamn
Här är det flera stopp som nås med en eller två parkeringar. Sen kan man promenera om man är försiktig och missa inte utsikten på Djuröbron. Motorverkstan och Sjöboden är sommaröppna men Djurönäset är ofta öppet.
OrtVärmdö
Motorverkstan
I vackra Djurhamn ligger denna sommaröppna krog. Ett genomsyrande tema är skärgårdskänslan i rätterna, inredningen, omgivningen och vågskvalpet runt knuten.
OrtDjurö
Stavsnäs
Ett utmärkt resmål för att lämna inlandet och nå den solsäkra skärgården. Väntar du på färjan rekommenderas Stavsnäs hembageri eller den skyltade promenaden.
OrtStavsnäs
Stavsnäs-Nynäshamn
Text kommer om Stavsnäs- Nynäshamn
OrtVärmdö