Sjöboden Djurö


Sommaröppen krog med solnedgång i havet. Omåttligt populärt. Lillasyster till Djurönäset, från vilken man kan ta en liten snitslad promenad från hit till bryggan. Sköna soffor och hängmattor extra plus.

  • Till start: 34,4 Km 
  • Stopp:
  • Ort: Värmdö 
  • Avgift: Nej 


Sjöboden Djurö

Djurönäsets sommarkrog bjuder på många härliga solnedgångar vid havet. Artister varje tisdag och torsdag kväll.

Hängmattor och soffor på bryggorna gör att man gärna vilar på maten eller tar sin en svalkande drink. 

En enkel sommarmeny till humana priser och under hösten och våren kan man hyra Sjöboden för privata fester.

Skärgårdskrogen Sjöboden, sommarsäsongen i Sjöboden börjar vid midsommar och varar till mitten på augusti. Då är det öppet i varje dag mellan ungefär 12.00-00.00

Tel: 08-571 490 00

Länkar

Laddar..
Stor karta
  • Tripp och resa dit
  • Tripp inzoomad
Laddar...


Djurönäset och Djurhamn
Här är det flera stopp som nås med en eller två parkeringar. Sen kan man promenera om man är försiktig och missa inte utsikten på Djuröbron. Motorverkstan och Sjöboden är sommaröppna men Djurönäset är ofta öppet.
OrtVärmdö
Bullandö Glassfabrik och Espressobar
Bullandö glassfabrik och espressobar ligger bredvid en rad med butiker i Bullandös enorma båthamn. Glassen kan man inta på gående fot runt i den marina miljön eller på plats. Enligt Björn Ulvaeus är det Europas bästa glass. Kan det vara så?
OrtVärmdö
Bullandö krog
Belägen längst ut på Värmdö på gränsen till ytterskärgården med stor uteservering vid båthamnen. Klassiker som nystekt strömming och lenrimmad lax toppar.
OrtBullandö
Motorverkstan
I vackra Djurhamn ligger denna sommaröppna krog. Ett genomsyrande tema är skärgårdskänslan i rätterna, inredningen, omgivningen och vågskvalpet runt knuten.
OrtDjurö
Stavsnäs hembageri
Ett jättemysigt bageri och kafé som även är en restaurang med fullständiga rättigheter. Stavnäslimpan är en limpa av klass som blir ett minne till frukosten dan därpå.
OrtStavnäs
Stavsnäs by - pittoresk promenad
Stavsnäs är mer än en hamn. En tur förbi vikar och uddar med vacker utsikt, mysiga små hus och vacker natur. Ett hembageri att fika på är inte i vägen.
OrtVärmdö