Sjöboden Djurö


Sommaröppen krog med solnedgång i havet. Omåttligt populärt. Lillasyster till Djurönäset, från vilken man kan ta en liten snitslad promenad från hit till bryggan. Sköna soffor och hängmattor extra plus.

  • Till start: 34,4 Km 
  • Stopp:
  • Ort: Värmdö 
  • Avgift: Nej 


Sjöboden Djurö

Djurönäsets sommarkrog bjuder på många härliga solnedgångar vid havet. Artister varje tisdag och torsdag kväll.

Hängmattor och soffor på bryggorna gör att man gärna vilar på maten eller tar sin en svalkande drink. 

En enkel sommarmeny till humana priser och under hösten och våren kan man hyra Sjöboden för privata fester.

Skärgårdskrogen Sjöboden, sommarsäsongen i Sjöboden börjar vid midsommar och varar till mitten på augusti. Då är det öppet i varje dag mellan ungefär 12.00-00.00

Tel: 08-571 490 00

Länkar

Laddar..
Stor karta
  • Tripp och resa dit
  • Tripp inzoomad
Laddar...


Djurönäset
Beläget vid Djuröbron högt på berget med enastående utsikt. Ät en färdig meny eller ta in på hotellet. Härifrån utgår en snitslad naturstigsslinga som matsmältare.
OrtDjurö
Djurönäset och Djurhamn
Här är det flera stopp som nås med en eller två parkeringar. Sen kan man promenera om man är försiktig och missa inte utsikten på Djuröbron. Motorverkstan och Sjöboden är sommaröppna men Djurönäset är ofta öppet.
OrtVärmdö
Bullandö krog
Belägen längst ut på Värmdö på gränsen till ytterskärgården med stor uteservering vid båthamnen. Klassiker som nystekt strömming och lenrimmad lax toppar.
OrtBullandö
Motorverkstan
I vackra Djurhamn ligger denna sommaröppna krog. Ett genomsyrande tema är skärgårdskänslan i rätterna, inredningen, omgivningen och vågskvalpet runt knuten.
OrtDjurö
Stavsnäs
Ett utmärkt resmål för att lämna inlandet och nå den solsäkra skärgården. Väntar du på färjan rekommenderas Stavsnäs hembageri eller den skyltade promenaden.
OrtStavsnäs
Stavsnäs-Nynäshamn
Text kommer om Stavsnäs- Nynäshamn
OrtVärmdö