Motorverkstan


I vackra Djurhamn ligger denna sommaröppna krog. Ett genomsyrande tema är skärgårdskänslan i rätterna, inredningen, omgivningen och vågskvalpet runt knuten.

  • Till start: 35,4 Km 
  • Stopp:
  • Ort: Djurö 
  • Avgift: Nej 


Motorverkstan

I vackra Djurhamn finner du restaurangen Motorverkstan. Ett grundläggande tema är skärgårdskänslan som man vill ska komma igen i flera av rätterna. Men denna känsla finns även i omgivningen, med vågskvalpet runt knuten är den svår att slå bort. Här jobbar man mycket med lokala råvaror och menyns hamburgare är gjord på kött från ön.

Öppettider
Sommartid dagligen 12-22. September-november torsdag-söndag 12-22. December dagligen.

Tel: 08 571 545 00

Länkar

Motorverkstan
Stor karta
  • Tripp och resa dit
  • Tripp inzoomad
Laddar...


Djurönäset
Beläget vid Djuröbron högt på berget med enastående utsikt. Ät en färdig meny eller ta in på hotellet. Härifrån utgår en snitslad naturstigsslinga som matsmältare.
OrtDjurö
Sjöboden Djurö
Sommaröppen krog med solnedgång i havet. Omåttligt populärt. Lillasyster till Djurönäset, från vilken man kan ta en liten snitslad promenad från hit till bryggan. Sköna soffor och hängmattor extra plus.
OrtDjurö
Stavsnäs by - pittoresk promenad
Stavsnäs är mer än en hamn. En tur förbi vikar och uddar med vacker utsikt, mysiga små hus och vacker natur. Ett hembageri att fika på är inte i vägen.
OrtVärmdö
Bullandö Glassfabrik och Espressobar
Bullandö glassfabrik och espressobar ligger bredvid en rad med butiker i Bullandös enorma båthamn. Glassen kan man inta på gående fot runt i den marina miljön eller på plats. Enligt Björn Ulvaeus är det Europas bästa glass. Kan det vara så?
OrtVärmdö
Bullandö krog
Belägen längst ut på Värmdö på gränsen till ytterskärgården med stor uteservering vid båthamnen. Klassiker som nystekt strömming och lenrimmad lax toppar.
OrtBullandö
Stavsnäs
Ett utmärkt resmål för att lämna inlandet och nå den solsäkra skärgården. Väntar du på färjan rekommenderas Stavsnäs hembageri eller den skyltade promenaden.
OrtStavsnäs