Robin Delselius bageri - Gamla Enskede


I den gamla Konsumtionsföreningens lokaler ligger detta genuina bageri där man fikar gott eller äter en matig smörgås eller en soppa.

  • Till start: 5,4 Km 
  • Stopp:
  • Ort: Enskede 
  • Avgift: Nej 


Robin Delselius bageri

Inrymt i den gamla Konsumtionsföreningens lokaler (föregångare till Konsum och Coop) ligger detta populära bageri och kafé som även serverar mat. Här har bagarfamiljen Delselius förlagt sitt tredje bageri.

Bröd på surdegar på råg, vete och dinkel bakas med med mycket omsorg i stenugnsbageriet. Lokalen är öppen in mot bageriavdelningen så man kan se de duktiga bagarna i aktion.

Stora Gungans Väg 2
08-659 14 00

Länkar

Laddar..
Stor karta
  • Tripp och resa dit
  • Tripp inzoomad
Laddar...


Gamla Enskede Matbod
Om man tröttnat på innerstan kan denna krog strax efter Globen varmt rekommenderas. Beläget i mysiga gamla Enskede får man god mat i rogivande miljö.
OrtEnskede
Skogskyrkogården - promenad
En promenad i ett världsarv och en av Stockholms vackraste platser. På en plats präglad av minnen och sorg har man skapat en miljö för meditation och ro.
OrtEnskede
Årstavikens södra del.
Här är det så att man ser flera sevärdheter på håll än man passerar nära. Det gör ju inte promenaden mindre intressant. Tvärtom, jättemysig med bra rastplatser. Promenadstråk i Stockholm. Fina platser i Stockholm. Fina ställen i Stockholm.
OrtStockholm
Hammarby Sjöstad och Danvikstull
Upplev en av stans nyaste stadsdelar, Sjöstan. Förr industriområde och skrotupplag men idag bostäder med fräsch och luftig arkitektur och många rastplatser. Promenadstråk i Stockholm. Fina platser i Stockholm. Fina ställen i Stockholm.
OrtHammarby sjöstad
Hammarby sjöstad
Åk hit med tvärbanan eller färjan över Hammarby sjö. Spankulera runt längs kanalen eller slappa på någon av alla bryggor som finns här i alla möjliga former. 
OrtSödermalm
Hammarby sjöstad
PROMENAD. Längs vattnet i en av stans nyare stadsdelar som tidigare var hamn, industriområde och skrotupplag. Sjöstans södra del är utanför tullarna men räknas ändå till innerstan. Promenadstråk i Stockholm. Fina platser i Stockholm. Fina ställen i Stockholm.
OrtStockholm