Robin Delselius bageri - Gamla Enskede


I den gamla Konsumtionsföreningens lokaler ligger detta genuina bageri där man fikar gott eller äter en matig smörgås eller en soppa.

  • Till start: 5,4 Km 
  • Stopp:
  • Ort: Enskede 
  • Avgift: Nej 


Robin Delselius bageri

Inrymt i den gamla Konsumtionsföreningens lokaler (föregångare till Konsum och Coop) ligger detta populära bageri och kafé som även serverar mat. Här har bagarfamiljen Delselius förlagt sitt tredje bageri.

Bröd på surdegar på råg, vete och dinkel bakas med med mycket omsorg i stenugnsbageriet. Lokalen är öppen in mot bageriavdelningen så man kan se de duktiga bagarna i aktion.

Stora Gungans Väg 2
08-659 14 00

Länkar

Laddar..
Stor karta
  • Tripp och resa dit
  • Tripp inzoomad
Laddar...


Gamla Enskede Matbod
Om man tröttnat på innerstan kan denna krog strax efter Globen varmt rekommenderas. Beläget i mysiga gamla Enskede får man god mat i rogivande miljö.
OrtEnskede
Gamla Enskede
Strosa runt i en småstad nära storstan. En trädgårdsstad som givet sin popularitet kanske borde synas mer av moderna stadsplanerare. Man spankulerar runt stadsdelen på nån timme. På senare år har man fått kafé och krog i högsta klass och flera mysiga butiker.
OrtEnskede
Skogskyrkogården - promenad
En promenad i ett världsarv och en av Stockholms vackraste platser. På en plats präglad av minnen och sorg har man skapat en miljö för meditation och ro.
OrtEnskede
Hammarby sjöstad
Åk hit med tvärbanan eller färjan över Hammarby sjö. Spankulera runt längs kanalen eller slappa på någon av alla bryggor som finns här i alla möjliga former. 
OrtSödermalm
Skrovet
Vid båtklubben Årstavikens segelsällskap ligger Skrovet med fika och enklare maträtter. Med ett perfekt läge vid den fina promenaden längs vattnet har man sittplatser för alla typer av väder. En sommarklassiker.
OrtSödermalm
Hökarängen - Hälsans stig
En förort som växte fram under slutet av 40-talet. Kanske mest känd genom Sällskapsresan 2 ”bästa svängen, Hökarängen”.
OrtHökarängen