Gamla Enskede Matbod


Om man tröttnat på innerstan kan denna krog strax efter Globen varmt rekommenderas. Beläget i mysiga gamla Enskede får man god mat i rogivande miljö.

  • Till start: 5,4 Km 
  • Stopp:
  • Ort: Enskede 
  • Avgift: Nej 


Gamla Enskede Matbod

Efter några års succé i gamla Enskede har man nu fått en filial på kräsna Södermalm. Innerstadspriser med förstadscharm. Mycket gott och vällagat men rätt få plaster så boka bord. Allra bäst är krogen på sommarn när man får ta plats i det klassiska trädgårdsmöblemanget och de flyttat ut dryck och annat otympligt till det lite folkparkslika ståndet.

Öppettider:

Måndag - Lördag: 16:00 - 22:00
Söndag: 13:00 – 22:00


Adress
Stockholmsvägen 17,  Stockholm

Boka bord: 08-648 38 10

Länkar

Laddar..
Stor karta
  • Tripp och resa dit
  • Tripp inzoomad
Laddar...


Gamla Enskede
Strosa runt i en småstad nära storstan. En trädgårdsstad som givet sin popularitet kanske borde synas mer av moderna stadsplanerare. Man spankulerar runt stadsdelen på nån timme. På senare år har man fått kafé och krog i högsta klass och flera mysiga butiker.
OrtEnskede
Robin Delselius bageri - Gamla Enskede
I den gamla Konsumtionsföreningens lokaler ligger detta genuina bageri där man fikar gott eller äter en matig smörgås eller en soppa.
OrtEnskede
Skogskyrkogården - promenad
En promenad i ett världsarv och en av Stockholms vackraste platser. På en plats präglad av minnen och sorg har man skapat en miljö för meditation och ro.
OrtEnskede
Skogskyrkogården - ett världsarv.
En av Stockholms vackraste platser. Kyrkogården är klassad som världsarv av UNESCO. För många en plats präglad av minnen och sorg men detta där arkitekterna skapat en plats för meditation och ro. Fina platser i Stockholm. Fina ställen i Stockholm. ...
OrtEnskede
Hammarby sjöstad
Åk hit med tvärbanan eller färjan över Hammarby sjö. Spankulera runt längs kanalen eller slappa på någon av alla bryggor som finns här i alla möjliga former. 
OrtSödermalm
Norra Hammarbyhamnen och Danvikstull
PROMENAD - En tur mellan två broar på de gamla kajerna. Barnängsområdet och utsikten från Fåfängan är promenadens höjdpunkter och färjan till Sjöstan en bra avstickare. Promenadstråk i Stockholm. Fina platser i Stockholm. Fina ställen i Stockholm.
OrtSödermalm