Gamla Enskede Matbod


Om man tröttnat på innerstan kan denna krog strax efter Globen varmt rekommenderas. Beläget i mysiga gamla Enskede får man god mat i rogivande miljö.

  • Till start: 5,4 Km 
  • Stopp:
  • Ort: Enskede 
  • Avgift: Nej 


Gamla Enskede Matbod

Efter några års succé i gamla Enskede har man nu fått en filial på kräsna Södermalm. Innerstadspriser med förstadscharm. Mycket gott och vällagat men rätt få plaster så boka bord. Allra bäst är krogen på sommarn när man får ta plats i det klassiska trädgårdsmöblemanget och de flyttat ut dryck och annat otympligt till det lite folkparkslika ståndet.

Öppettider:

Måndag - Lördag: 16:00 - 22:00
Söndag: 13:00 – 22:00


Adress
Stockholmsvägen 17,  Stockholm

Boka bord: 08-648 38 10

Länkar

Laddar..
Stor karta
  • Tripp och resa dit
  • Tripp inzoomad
Laddar...


Robin Delselius bageri - Gamla Enskede
I den gamla Konsumtionsföreningens lokaler ligger detta genuina bageri där man fikar gott eller äter en matig smörgås eller en soppa.
OrtEnskede
Årstavikens södra del.
Här är det så att man ser flera sevärdheter på håll än man passerar nära. Det gör ju inte promenaden mindre intressant. Tvärtom, jättemysig med bra rastplatser. Promenadstråk i Stockholm. Fina platser i Stockholm. Fina ställen i Stockholm.
OrtStockholm
Hammarby Sjöstad och Danvikstull
Upplev en av stans nyaste stadsdelar, Sjöstan. Förr industriområde och skrotupplag men idag bostäder med fräsch och luftig arkitektur och många rastplatser. Promenadstråk i Stockholm. Fina platser i Stockholm. Fina ställen i Stockholm.
OrtHammarby sjöstad
Hammarbytoppens utsiktsplats
Det är lite kämpigt att ta sig upp för skidbacken men värt besväret, för utsikten är enorm. Hammarby sjöstad, Sickla, Nacka strand, Södermalm och Globenområdet.
OrtBjörkhagen
Hammarby sjöstad
Åk hit med tvärbanan eller färjan över Hammarby sjö. Spankulera runt längs kanalen eller slappa på någon av alla bryggor som finns här i alla möjliga former. 
OrtSödermalm
Norra Hammarbyhamnen och Danvikstull
PROMENAD - En tur mellan två broar på de gamla kajerna. Barnängsområdet och utsikten från Fåfängan är promenadens höjdpunkter och färjan till Sjöstan en bra avstickare. Promenadstråk i Stockholm. Fina platser i Stockholm. Fina ställen i Stockholm.
OrtSödermalm