Brunnsvikens trädgård & café.


Kombinera växtshopping med en härlig fika. Hembakat och hemlagat av bakverk och luncher. Caféet ligger i äldsta växthuset och passar vinter som sommar.

  • Till start: 5,9 Km 
  • Stopp:
  • Ort: Solna 
  • Avgift: Nej 


Brunnsvikens trädgård & café

Här kan du kombinera plant- och blomshopping med en härlig fika i lugn och unik miljö. Hembakat och hemlagat står på menyn, allt från bakverk till luncher. Eller varför inte en kopp rättvisemärkt kaffe? Caféet ligger i trädgårdens äldsta växthus och passar både för vinter- och sommarbesök. Vid kyligare väder kan du värma dig vid den härliga brasan och när solen strålar kan man sitta ute i trädgården och njuta. Även hundar är välkomna på detta fik, så länge de hålls kopplade.

Öppettider:
Måndag-fredag 11.00-16.00
Lördag-söndag, helgdag 11.00-15.30

Länkar

Brunnsvikens trädgård & café.
Stor karta
  • Tripp och resa dit
  • Tripp inzoomad
Laddar...


Kafé Sjöstugan vid Brunnsviken.
Ta en fikapaus eller lunch på bryggan, i den mysiga trädgården eller i kaféet med allmoge-hippie känsla. Öppet helger året om och dagligen sommartid.
OrtSolna
Ulriksdals värdshus.
Gör som Bellman och besök Wärdshuset i Ulriksdal. Lunch vardagar, i övrigt ala carte samt det klassiska smörgåsbordet. Det angränsande slottet med park är måsten.
OrtUlriksdal
Ulriksdals slottscafé.
Smutta på en kaffe inne i caféet och insup den historiska miljön. Eller avnjut kaffet utomhus med utsikt över 1600-talsslottet och den praktfulla parken.
OrtSolna
Norra Brunnsviken och Tivoliberget
Beundra den sagolikt vackra utsikten över hela Brunnsviken från Tivoliberget. Här passeras bl a flera historiska byggnader och en restaurerad lustpark.
OrtSolna
Överjärva Gårdscafé
På Överjärva gård, i Kafé Hästskostallet, serveras bakverk och lunch i det gamla stallet format som en hästsko. Föregångaren till Täby Galopp låg här. Det mesta här är ekologiskt, kravmärkt och närproducerat. Det finns sittplatser både inom- och utomhus.
OrtJärva
Stocksund till Kevinge
En strandpromenad där vi satt ut flera skapade rastplatser. Vacker utsikt och intressanta miljöer och en mytospunnen sten som bonus.
OrtDanderyd