Brunnsvikens trädgård & café.


Kombinera växtshopping med en härlig fika. Hembakat och hemlagat av bakverk och luncher. Caféet ligger i äldsta växthuset och passar vinter som sommar.

  • Till start: 5,9 Km 
  • Stopp:
  • Ort: Solna 
  • Avgift: Nej 


Brunnsvikens trädgård & café

Här kan du kombinera plant- och blomshopping med en härlig fika i lugn och unik miljö. Hembakat och hemlagat står på menyn, allt från bakverk till luncher. Eller varför inte en kopp rättvisemärkt kaffe? Caféet ligger i trädgårdens äldsta växthus och passar både för vinter- och sommarbesök. Vid kyligare väder kan du värma dig vid den härliga brasan och när solen strålar kan man sitta ute i trädgården och njuta. Även hundar är välkomna på detta fik, så länge de hålls kopplade.

Öppettider:
Måndag-fredag 11.00-16.00
Lördag-söndag, helgdag 11.00-15.30

Länkar

Brunnsvikens trädgård & café.
Stor karta
  • Tripp och resa dit
  • Tripp inzoomad
Laddar...


Kafé Sjöstugan vid Brunnsviken.
Ta en fikapaus eller lunch på bryggan, i den mysiga trädgården eller i kaféet med allmoge-hippie känsla. Öppet helger året om och dagligen sommartid.
OrtSolna
Ulriksdals värdshus.
Gör som Bellman och besök Wärdshuset i Ulriksdal. Lunch vardagar, i övrigt ala carte samt det klassiska smörgåsbordet. Det angränsande slottet med park är måsten.
OrtUlriksdal
Bergshamra till Ulriksdals slott
Längs Edsviken och orörd natur till Ulriksdals slottspark i ordnad prakt. I Bellmans fotspår på teater och värdshus samt en paus på slottcaféet.
OrtSolna
Ulriksdals slott.
Ulriksdals slott är ett av de kungliga slotten. Vid ett besök rekommenderas slottsparken, Orangeriet med svenska skulpturer samt fika på slottscaféet.
OrtSolna
Norra Brunnsviken och Tivoliberget
Beundra den sagolikt vackra utsikten över hela Brunnsviken från Tivoliberget. Här passeras bl a flera historiska byggnader och en restaurerad lustpark.
OrtSolna
Stocksund till Kevinge
En strandpromenad där vi satt ut flera skapade rastplatser. Vacker utsikt och intressanta miljöer och en mytospunnen sten som bonus.
OrtDanderyd