Brunnsvikens trädgård & café.


Kombinera växtshopping med en härlig fika. Hembakat och hemlagat av bakverk och luncher. Caféet ligger i äldsta växthuset och passar vinter som sommar.

  • Till start: 5,9 Km 
  • Stopp:
  • Ort: Solna 
  • Avgift: Nej 


Brunnsvikens trädgård & café

Här kan du kombinera plant- och blomshopping med en härlig fika i lugn och unik miljö. Hembakat och hemlagat står på menyn, allt från bakverk till luncher. Eller varför inte en kopp rättvisemärkt kaffe? Caféet ligger i trädgårdens äldsta växthus och passar både för vinter- och sommarbesök. Vid kyligare väder kan du värma dig vid den härliga brasan och när solen strålar kan man sitta ute i trädgården och njuta. Även hundar är välkomna på detta fik, så länge de hålls kopplade.

Öppettider:
Måndag-fredag 11.00-16.00
Lördag-söndag, helgdag 11.00-15.30

Länkar

Brunnsvikens trädgård & café.
Stor karta
  • Tripp och resa dit
  • Tripp inzoomad
Laddar...


Kafé Sjöstugan vid Brunnsviken.
Ta en fikapaus eller lunch på bryggan, i den mysiga trädgården eller i kaféet med allmoge-hippie känsla. Öppet helger året om och dagligen sommartid.
OrtSolna
Ulriksdals värdshus.
Gör som Bellman och besök Wärdshuset i Ulriksdal. Lunch vardagar, i övrigt ala carte samt det klassiska smörgåsbordet. Det angränsande slottet med park är måsten.
OrtUlriksdal
Bergshamra till Ulriksdals slott
Längs Edsviken och orörd natur till Ulriksdals slottspark i ordnad prakt. I Bellmans fotspår på teater och värdshus samt en paus på slottcaféet.
OrtSolna
Bockholmen och Pipers park
En mycket rogivande promenad förbi en restaurerad park och en nyupptäckt holme med en populär sjökrog Längs vattnet längs en kanal och med utsikt över Stocksund.
OrtSolna
Ulriksdals slottscafé.
Smutta på en kaffe inne i caféet och insup den historiska miljön. Eller avnjut kaffet utomhus med utsikt över 1600-talsslottet och den praktfulla parken.
OrtSolna
Överjärva Gårdscafé
På Överjärva gård, i Kafé Hästskostallet, serveras bakverk och lunch i det gamla stallet format som en hästsko. Föregångaren till Täby Galopp låg här. Det mesta här är ekologiskt, kravmärkt och närproducerat. Det finns sittplatser både inom- och utomhus.
OrtJärva